Størrelse Guide

Gennemsnitlig kuffert størrelser

Vores højdemålinger er taget fra bunden af ​​hjulene til toppen af ​​kufferten, når håndtaget er nede. Når det er muligt at udvide kufferten, angiver vi både standard målene samt de udvidede mål. For hver kuffert er der angivet specifikke dimensioner i produktbeskrivelsen.

Størrelse 

Højde 

 

Bredde 

 

 

Dybde

 

Stor
Medium
Kompakt
Kabine

76cm / 30 inches
67cm / 26 inches
63cm / 25 inches
48cm / 19 inches

48cm / 19 inches
45cm / 18 inches
36cm / 14 inches
32cm / 13 inches

29cm / 11 inches
25cm / 10 inches
21cm / 8 inches
18cm / 7 inches

 

 

Kuffert Kapicitet

Kapicitet målene er baseret på det største rum inden I kufferten og er målt i liter. Dette er en brugbar måde at sammenligne de forskellige kufferter på, eftersom det kan være svært at visualisere.

Som en guideline har vores kabine kufferter en gennemsnitlig kapicitet på 20 liter, hvor vores store kufferter har en gennemsnitlig kapicitet på 100 liter. Kapiciteten er vist i produktbeskrivelsen på alle vores produkter.

Hvis du ønsker råd om den rette størrelse til din rejse, vil vi være glade for at hjælpe dig på rette vej. Du kan kontakte os på; 0845 345 6085 eller pr. email; customerservice@tripp.co.uk

 

Håndbagage

Hos Tripp har vi et bredt udvalgt af Carry On bagage. Vi dækker de mest generelle specifikationer, da vi bruger BAA’s guideline for Carry On bagage, hvilket er 56 cm x 45 cm x 25 cm, der bliver brugt af de førende luftfartsselskaber så som British Airways, Easyjet og Monarch.

Vi tilbyder også Carry On størrelser som disse; 55 cm x 40 cm x 20 cm, der er påkrævet af luftfartsselskaber så som Ryanair, Cityjet og Airberlin. Udover dette har vi også mindre størrelser af kabine kufferter, fastsat af de mindre luftfartsselskaber som Cimber Sterling og Spanair.

For at downloade vores kabine størrelses guide, kan du klikke her.

Det er en god idé at tjekke kravene om kabine størrelser hos dit flyselskab før dit køb.

 

Letvægts Produkter

De fleste af vores produkter er lavet med letvægtsmaterialer og konstruktionsteknikker.

For at identificere en kollektion som letvægt, vejer vi den største kuffert. Store stof kufferter vejer generelt 5 kg eller mindre, mens store skal kufferter vejer 6 kg eller mindre, før at de kan klassificeres som letvægtskufferter. De mindre kufferter i hver kollektion vejer selvfølgelig mindre.

Super letvægts kufferter er 25% lettere en de tlisvarende i letvægts kategoien. Hvis du er på udkig efter den letteste måde at rejse på, så overvej at bruge de store “duffles” med hjul – de er ofte den letteste løsning pga. deres design.

Vægten på produktet er altid inkluderet i vores produkt beskrivelse. Vi anbefaler at du tjekker dit flyselskabs krav angående vægt før du rejser.