Vilkår og betingelser

Alle oplysninger på vores hjemmeside er korrekte på tidspunktet for udgivelsen.

Den pris, du betaler for vores produkter, er den pris, der blev vist på bestillingstidspunktet. Denne pris er bekræftet i din e-mail-ordrebekræftelse. Priserne på vores hjemmeside er inklusive moms.

Vi har gjort alt for at sikre, at alle oplysninger om vores produkter er korrekte. Vægt, dimensioner og mængder relateret til vores produkter er en tilnærmelse. Vi har gjort alt for at sikre, at farven på vores produkt vises nøjagtigt på vores hjemmeside, men vi kan ikke garantere, at din skærm vil afspejle produktets farve ved levering.

Der gøres alt for at sikre, at alle vores kabine/håndbagageprodukter opfylder de nuværende flyrestriktioner. Flyselskaber ændrer lejlighedsvis deres begrænsninger, så vi opfordrer dig til altid at tjekke, før du rejser.

Opdateringer af hjemmesiden betyder, at der foretages diskretionelle ændringer af oplysningerne på hjemmesiden uden varsel.

I det usandsynlige scenario, at der er en fejl i prisen på de produkter, du har bestilt, vil vi informere dig hurtigst muligt og give dig mulighed for enten at bekræfte din ordre til den korrekte pris eller annullere din ordre.

Tripp er det registrerede varemærke tilhørende Tripp Ltd. Registreret i England, firma nr. 2271587. Registreret kontor 2-5 St Johns Square, London EC1M 4DE.

Moms nr. 672828405