Låse guide

 

 

Vores kufferter kommer enten med hængelås og nøgle eller en integreret 3-cifret Travel Sentry® Approved lås. Hvis du har en kuffert med en integreret kombinationslås, klik venligst på kollektionsnavnet for de specifikke instruktioner.

Vores ansatte hjælper altid glædeligt med at sætte din lås efter et køb, eller giv vores Kundeservice team en opringning, hvis du har brug for assistance. 

  

 


Kuffert Kollektion

Klik venligst på kollektionsnavnet nedenfor for at finde instruktioner på, hvordan du sætter låsen for din kuffert eller taske.

Holiday 5         

World

Lite 4W            

Chic                 

Style Lite         

Absolute Lite

Absolute Lite II

Hvad er en TSA-LÅS™?

Et globalt sikkerhedssystem, der tillader kufferter at være låste, og samtidig tillader sikkerhedspersonale at åbne og inspicere indholdet uden at skade låsen eller ulejlige passageren.

Hvorfor er den Røde Rude uundværlig for rejsende?

Vælger en passagerer at købe en kuffert eller hængelås med TSA LOCK™ indvilliger man i reglementet og kommer ikke til at imødese de risici af at få sin kuffert brudt op af sikkerhedskontrollen.

Hvad betyder TSA LOCK™ Global Standard for rejsende?

Det er udelt for den systematiske inspektion af kufferter gennem en lufthavn. TSA LOCK™ systemet er implementeret i over 600 lufthavne på tværs af USA; Canada, Japan, Israel, Finland, Tyskland, Østrig, Belgien, Holland, Schweiz, Sydkorea, New Zealand og der udvides stadig. Sikkerhedsbureauer i disse lande er udstyret med sikre værktøjer, der tillader dem at åbne, inspicere og lukke kufferten.

TSA LOCK™ kan også anvendes til rejser uden for disse lande.

For yderligere information besøg venligst www.travelsentry.org.