Hård eller Blød

En kuffert er enten hård eller blød. En skalkuffert er god til dem, der ønsker at have følelsen af øget sikkerhed ved den hårde ydre skal, mens bløde kufferter er mere fleksible og ofte er lettere i vægt. Nogle har den fordel af at kunne udvides med yderligere egenskaber såsom forlommer. 


 

 

Blød

Størstedelen af vores kollektioner er lavet af vævet polyester, et hårdført menneskeskabt materiale.

Det andet primære materiale anvendt er nylon, der er et andet menneskeskabt materiale, der har tendens til at være lettere.

Bløde kufferter er brugbare ved at være mere fleksible, og nogle har fordelen ved at kunne udvides, hvilket øger kapaciteten, mens de samtidig har yderligere egenskaber såsom forlommer.  

Klik her for Soft kuffert

Klik her for Hard Kufferter

Hård

Hårde skalkufferter er lavet af enten ABS, Polypropylen eller Polykarbonat. Alle er stærke, hårdføre og holdbare plastik materialer, men giver forskellige udtryk.

ABS er lavet af plastik og et gummierstatning, og er hård og hårdfør. Det er også anvendt til at lave motorcykelhjelme.

Polypropylen er en oliebaseret plastik, der er sprøjteformet i sin form, hvilket tillader et mere detaljeret design. Givet sit høje stødabsorberende egenskaber er det også anvendt til varer såsom kofangere.

Polykarbonat er er formet type af termoplastik og er en nyere teknologi, og har vores højeste modstandsdygtighed overfor stød; materialet bøjer ved stød, men bøjer herefter tilbage til den originale form.

Hårde kufferter er normalvis sikret med en lynlås rundt om skallen, men vi tilbyder også lynlåsfrie kufferter, der er sikret ved klik-låse for øget sikkerhed.