Hård eller blød bagage

Vores kufferter klassificeres som enten hårde eller bløde afhængigt af det materiale, de er fremstillet af. Både hårde og bløde Tripp tilfælde er lette. Hårde skaller er hårde, holdbare og utroligt stærke. Bløde etuer, mens de stadig er stærke, er mere fleksible og leveres ofte med ekstra funktioner såsom udvidelsesmuligheder og lommer.

Tripp tilbyder også et stort udvalg af tasker, herunder hjul duffles, flytasker, holdalls og tilbehør. Du kan købe alle tasker her.


 

 

Bløde

Vores bløde kuffert kollektioner er lavet af vævet polyester, et slidstærkt stof.

Bløde tilfælde er mere fleksible, hvilket betyder, at der er nogle give i materialet til at klemme i ekstra ferie køb! Udvidelsesmuligheder kan give op til 22% mere plads, hvilket er perfekt til disse souvenirs. For- og baglommerne på de fleste af vores bløde tasker er gode til opbevaring af rejsemål, mens du rejser til og fra lufthavnen.


Hårde

Hårde shell kufferter er lavet af enten ABS eller polypropylen. Alle er utroligt stærke, hårde og holdbare.

Vores ABS-tasker er meget stærke og holdbare og fremstillet ved hjælp af genbrugsmateriale, med 50% af skallen fremstillet af genanvendt ABS. ABS er ekstremt hård og bruges i styrthjelme.

Polypropylen er utrolig stærk og har høje slagegenskaber, det er meget udbredt til andre produkter, herunder bilkofangere på grund af karakteren af dets høje styrkeegenskaber.

De fleste hårde tilfælde leveres med en integreret kombination TSA lås for sikkerhed. For mere information kan du se låsevejledningen.

Størstedelen af vores hårde tasker er sikret med lynlås af høj kvalitet omkring skallen, men vi tilbyder også ikke-zip-tasker, som er sikret med cliplåse for øget sikkerhed.