Kuffert størrelse, vægt og kapacitet

 

 

Der er tre størrelser af kuffert: stor, medium og kabine. En stor sag er ofte velegnet til en 2 uge eller længere tur, eller en familie, der ønsker at pakke mere og en mellemstor sag, er bedre egnet til en uge væk. Kabinestørrelsen er fantastisk til en lang weekend eller til at tage om bord, når du ønsker at undgå indchecket bagage gebyrer.

Hvilken størrelse er bedst for dig afhænger i sidste ende af hvilken type rejse du skal på, og hvor meget du ønsker at pakke.

Før du køber, anbefaler vi altid, at du tjekker hos dit flyselskab for deres størrelse og vægt begrænsninger, da disse kan variere. Vi har nyttige søgeværktøjer, når du vælger din kabine bagage, der søger efter flyselskab for at vise dig de kabinetsager, der passer inden for deres begrænsninger.

Alle dimensioner er de eksterne målinger og er omtrentlige. Disse er taget fra den største del af sagen inklusive hjul og eventuelle fremspringende dele. Vi leverer ikke de interne målinger.

Kapacitetsmålingerne er baseret på hovedrummet inde i kufferten og måles i liter. Kapacitetsoplysninger er en anden vejledning til sammenligning af størrelsen af forskellige kufferter.

Dimensioner og kapacitet er vist i beskrivelsen af alle vores produkter*.

Alle Tripp kufferter er lette, med bløde kufferter vejer under 4 kg. Hårde tilfælde er under 4,5 kg. Med nogle store hårde tilfælde vejer kun 3,5 kg.

Du skal blot ringe 802 50602 eller e-mail customerservice@tripp-baggage.dk

*Alle målinger er omtrentlige