Hjælp til bestilling

Måder at shoppe på

ONLINE: Du kan købe produkter online ved at tilføje produkterne til din indkøbskurv og ved at fortsætte til betaling. Dette kan du gøre når som helst, ved at klikke på “Se kurv” knappen i det øverste højre hjørne på hver side.

Betalings Metoder

Hvis du vælger at købe online, har vi en bred vifte af betalingsmuligeder så som Visa, Mastercard, Maestro, Solo, Delta og Electron.

Ydeligere accepterer vi Magasin konto kort og Magasin gavekort når du køber i vores afdelinger i Magasin. Desværre er vi ikke i stand til at kunne tilbyde disse betalings metoder online på nuværende tidspunkt.


Bekræftelse Af Ordrer

Hvis du placerer en ordre på tripp.co.uk vil du med det samme modtage en email bekræftelse af ordren, sammen med et ordre nummer til reference.

Endnu en bekræftelses email vil blive sendt når behandlingen af ordren er færdig og leveringen er blevet fastsat til afsendelse. Venligst citer dit ordre nummer på alle henvendelser vedrørende din ordre, så vi kan hjælpe dig effektivt.


Generelt

Hos Tripp værdsætter vi vores kunder meget. Hvis vi på nogen måde kan hjælpe, er vi glade for at stå til rådighed. Vores online kundeservice er designet til at gøre din shopping oplevelse både lettere og sjovere at bruge. Hvis du gerne vil i kontakt med os, bedes du ringe på 0845 345 6085. Linjen er åben mandag til torsdag fra kl. 09.30 til kl. 19.30 og fredag fra kl. 09.30 til 18.00 (med undtagelse af helligedage).

Kommentarer Og Klager

Hvis du ikke er helt tilfreds med vores service og produkter, så tøv ikke med at komme i kontakt med os. Vi vil være glade for at hjælpe dig på enhver måde vi kan.